För att sgu.se ska fungera på ett bra sätt för dig använder vi kakor (cookies) på webbplatsen.

Läs mer om kakor.
Jag godkänner

Om Vägledningsportalen

Vår portal för vägledningar är under uppbyggnad. Vi strävar efter att få den så perfekt som möjligt och tar därför  tacksamt emot dina åsikter. Mejla vår kundtjänst eller diarium så tar vi hand om din fråga.

Den här portalen ersätter våra tryckta version av vägledningar samt våra pdf:er av desamma. Men du som gillar pdf:er kan enkelt skapa en fil, antingen för att spara på din dator eller för att skriva ut materialet. Längst upp till höger finns nämligen en funktion för att skapa en egen pdf. Där kan du välja att göra en pdf-fil av hela vägledningen eller endast utvalda avsnitt.

Vägledningsportalen är framtagen för att öka tillgängligheten för våra vägledningar. Det kommer också att underlätta revidering av materialet. En annan fördel är att information enklare kan länkas samman. Det som förut var en referenslista i slutet av en rapporten är nu länkar som finns till höger om huvudtexten på varje webbsida. Där kan du enkelt få fram lagstiftningstext eller läsa en fördjupad rapport. Det finns också länkar för att hitta mer information, antingen på SGUs hemsida eller någon annans. När vi gör förändringar i vägledningen kommer vi beskriva det på sidan som heter Ändringslogg och ligger under avsnittet "Om vägledningen".

Senast ändrad: 2018-11-29