För att sgu.se ska fungera på ett bra sätt för dig använder vi kakor (cookies) på webbplatsen.

Läs mer om kakor.
Jag godkänner

Analysverktyg för webbplatsen

På denna webbplats används webbanalysverktyget Google Analytics som ett hjälpmedel för att få en bild av hur besökare använder webbplatsen.

Beteende hos besökarna analyseras, dock inte på individnivå, för att förbättra innehåll, navigation och struktur. Analysverktyget använder kakor (cookies) och informationen som genereras av dessa genom din användning av webbplatsen kommer att vidarebefordras till och lagras av Google Inc., inklusive din IP-adress.
 
Google kan överföra den insamlade informationen till tredje part om det krävs enligt lag eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman IP-adresser med andra data som Google innehar.
 
Om du inte accepterar att kakor används kan du göra inställningar i din webbläsares säkerhetsinställningar så att du antingen inte tar emot några kakor alls eller att du får en fråga varje gång en webbplats försöker placera en kaka på din dator. I webbläsaren kan du också radera tidigare lagrade kakor. Hur man gör kan variera beroende på vilken webbläsare som används, se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Senast granskad 2020-09-21