Datum

7-8 november 2017

Plats

Norrlands Nation Fest & Konferens, Västra Ågatan 14 i Uppsala. Hitta hit (nytt fönster)

Vad?

Programmet är i dagsläget inte bestämt men vi ser framför oss spännande presentationer och diskussioner kring grundvattnet som naturresurs i planeringsfrågor, infrastruktur, dricksvattenförsörjning i stort och smått, grundvattenövervakning, samspelet mellan yt- och grundvatten, ekosystem- och grundvattentjänster, kartläggning, vattenförvaltning, klimatförändringar, föroreningar i grundvatten, miljömålsarbete med mera.

Program och föredrag

Välkommen att anmäla ditt intresse för att hålla föredrag (ca 20 minuter långt) genom att skicka in en kortfattad sammanfattning (abstract) till grundvattendagarna@sgu.se senast 12 maj. SGU kommer sedan att sammanställa ett program baserat på de föredrag som väljs ut. Programmet kommer att presenteras i augusti.

Abstract
Vi kommer inte att göra en tryckt upplaga av abstracts och du behöver inte följa någon särskild mall, men om du vill kan du använda mallen nedan.
Ladda ner mall för abstract (svenska) (wordfil, nytt fönster)

Posters

Det kommer kostnadsfritt att finnas möjlighet för konferensdeltagare att sätta upp posters. Anmäl intresse för detta till grundvattendagarna@sgu.se.

Anmälan

Anmälan öppnar här på webbplatsen i augusti när programmet presenteras.